Direct geld

Gunstige voorwaarden

Snel geregeld

Auto Verpanden Blijven Rijden

Ontvang direct geld en blijf mobiel

 

  • Geen BKR controle
  • Lage rente
  • Discreet
  • Gunstige voorwaarden
  • Snel geregeld
  • Direct geld en mobiel blijven

Bel me terug

Auto verpanden en blijven rijden

Onverwachts wil het wel eens gebeuren dat u krap bij kas zit. U heeft direct geld nodig maar waar haalt u dit zo snel vandaan? Bij de bank kunt u zo snel niet terecht door de lange screening en administratieve handelingen. Bij ons kunt u direct over geld beschikken als u een Auto, motor, camper, caravan of boot in bezit heeft. Het unieke aan ons concept is dat u bij ons kunt verpanden en toch gebruik kunt blijven maken van uw Auto, motor, camper, caravan of boot. Bij ons kunt u na goedkeuring binnen 1 uur beschikken over contact geld of per bank. 

Rijden tijdens het verpanden

U kunt bij ons tijdens de verpanding gebruik blijven maken van uw roerend goed. Wij verstrekken u een samen nader te bepalen bedrag waarvan u gebruikt kunt maken tijdens de verpanding. U betaald hiervoor een maandelijkse vergoeding om gebruik te kunnen maken van het blijven rijden van uw auto. De minimale termijn is twee maanden maar dit mag zolang als u wilt. Wij leggen alles in duidelijk in een overeenkomst vast. Uw weet dus precies waar u aan toe bent.

Online aanvragen

U kunt gemakkelijk een aanvraag indienen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar het aanvraagformulier. Door deze in te vullen krijgt u zo snel mogelijk antwoord op uw verzoek. U krijgt het antwoord via uw mail binnen. Als wij vragen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op. U kunt op het aanvraagformulier ook aangeven wanneer wij u mogen bellen.

Blijven rijden na het verpanden van uw auto

U heeft voor een langere tijd geld nodig dan is het zeer aantrekkelijk om uw auto te verpanden en blijven rijden. Deze Sale & Leaseback optie is af te sluiten voor alle mogelijke soorten auto, motor, camper of caravan. Deze aanvraagprocedure is laagdrempelig en voor een ieder mogelijk met een object van waarde. Wij toetsen niet op een BKR registratie en daarom kunt u altijd bij ons terecht. Dit betekent dat wij u gelijk kunnen helpen en direct geld kunnen bieden, zelfs met een negatieve BKR registratie. De auto verpanden en blijven rijden optie is niet alleen mogelijk voor uw particuliere auto, maar ook voor de zakelijke bedrijfswagens van het bedrijf.

Persoonlijk contact

Heeft het meer haast, dan kunt u ons ook bellen voor een afspraak en een persoonlijk gesprek bij een lekker kopje koffie. Wij helpen u graag, discreet en met gunstige voorwaarden.

Betrouwbare partner

Wanneer u kiest voor verpanden  of voor de verpanden en blijven rijden optie, dan heeft u te maken met een betrouwbare partner die financieel sterk is. Het verpanden van uw auto, motor, boot of camper is eerlijk, snel en prima geregeld. Bij een goedgekeurde overeenkomst heeft u dezelfde dag nog geld. Contant of via de bank.