Direct geld

Gunstige voorwaarden

Snel geregeld

Horloge Verpanden

Direct geld als u het nodig heeft

  • Direct geld
  • Geen BKR controle
  • Lage rente
  • Discreet
  • Gunstige voorwaarden
  • Snel geregeld
  • Looptijd vanaf 90 dagen

Bel me terug

Horloge verpanden

U kunt uw waardevolle horloge aan ons verpanden voor contant geld. Door uw horloge te verpanden bent u in staat om zo snel mogelijk over een bepaald geldbedrag te beschikken. Het te verpanden horloge moet wel waardevol zijn. Hierbij kunt u denken aan Patek Philippe, Omega, Rolex of een Breitling. Verpanden van een horloge bij ons kan al wanneer deze een minimale waarde heeft van € 1000,-. Er is geen maximale waarde voor het verpanden. Ook wordt het horloge op echtheid getest door een expert. Tevens wordt de waarde vastgesteld.

Online aanvragen

U kunt gemakkelijk een aanvraag indienen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar het aanvraagformulier. Door deze in te vullen krijgt u zo snel mogelijk antwoord op uw verzoek. U krijgt het antwoord via uw mail binnen. Als wij vragen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op. U kunt op het aanvraagformulier ook aangeven wanneer wij u mogen bellen.

Werkwijze horloge verpanden

Voor contante lening laat u uw horloge als onderpand bij ons achter. Het bedrag wat u uitgekeerd krijgt is gebaseerd op de taxatie. Wij verstrekken u een pandbewijs. Hierin staan de gemaakte afspraken die gelden voor de verpanding waaronder een minimale looptijd van 90 dagen. Haalt u uw verpande horloge weer op, dan dient u dit pandbewijs mee te nemen. Vergeet ook niet uw identiteitsbewijs of rijbewijs mee te nemen bij het afsluiten van een verpanding.

Persoonlijk contact

Heeft het meer haast, dan kunt u ons ook bellen voor een afspraak en een persoonlijk gesprek bij een lekker kopje koffie. Wij helpen u graag, discreet en met gunstige voorwaarden.

Betrouwbare partner

Wanneer u kiest voor verpanden van uw auto of voor de Sale & Leaseback optie, dan heeft u te maken met een betrouwbare partner die financieel sterk is. Het verpanden van uw auto is eerlijk, snel en prima geregeld. Bij een goedgekeurde overeenkomst heeft u dezelfde dag nog geld. Contant of via de bank.