Direct geld

Gunstige voorwaarden

Snel geregeld

Auto Verpanden

Direct geld als u het nodig heeft

  • Direct geld
  • Geen BKR controle
  • Lage rente
  • Discreet
  • Gunstige voorwaarden
  • Snel geregeld
  • Auto verpanden en blijven rijden

Bel me terug

Auto verpanden

Heeft u direct geld nodig, dan kunt u uw auto verpanden. Door uw auto te verpanden bent u in staat om zo snel mogelijk over een bepaald geldbedrag te beschikken. Een auto verpanden bij ons kan al wanneer deze een minimale waarde heeft van €1.000,- en de looptijd van de lening is minimaal 60 dagen. Er is geen maximale waarde voor het verpanden. Alle merken en soorten auto’s kunnen bij ons verpand worden. Of het nu gaat om een Tesla of om een Golf, nagenoeg alles is mogelijk.

Auto tijdelijk verpanden

Wilt u uw auto verpanden en hoeft u er niet in te rijden, dan zetten wij uw auto tijdelijk in opslag. Wij kopen dan de auto van u voor een afgesproken bedrag. Gaat het financieel weer beter, dan koopt u de auto van ons terug. Ook het terugkoopbedrag en de termijn van de verpanding leggen wij in een overeenkomst vast. Uw weet dus precies waar u aan toe bent.

Online aanvragen

U kunt gemakkelijk een aanvraag indienen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar het aanvraagformulier. Door deze in te vullen krijgt u zo snel mogelijk antwoord op uw verzoek. U krijgt het antwoord via uw mail binnen. Als wij vragen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op. U kunt op het aanvraagformulier ook aangeven wanneer wij u mogen bellen.

Blijven rijden na het verpanden van uw auto

Wilt u uw auto voor een lange tijd verpanden dan is het een optie om te kiezen om uw auto te verpanden en blijven rijden. De Sale & Leaseback optie is af te sluiten voor alle mogelijke soorten auto’s. We zullen tijdens de aanvraagprocedure voor een Sale & Leaseback nooit een BKR toetsing verrichten. Dit houdt eveneens in dat wij u gelijk kunnen helpen en direct geld kunnen bieden, ook als u een negatieve BKR registratie heeft. De Sale & Leaseback optie is niet alleen mogelijk voor uw particuliere auto, maar ook voor de zakelijke bedrijfswagens van uw bedrijf.

Persoonlijk contact

Heeft het meer haast, dan kunt u ons ook bellen voor een afspraak en een persoonlijk gesprek bij een lekker kopje koffie. Wij helpen u graag, discreet en met gunstige voorwaarden.

Betrouwbare partner

Wanneer u kiest voor verpanden  of voor de verpanden en blijven rijden optie, dan heeft u te maken met een betrouwbare partner die financieel sterk is. Het verpanden van uw auto, motor, boot of camper is eerlijk, snel en prima geregeld. Bij een goedgekeurde overeenkomst heeft u dezelfde dag nog geld. Contant of via de bank.