Direct geld

Gunstige voorwaarden

Snel geregeld

Zilver Verpanden

Direct geld als u het nodig heeft

  • Direct geld
  • Geen BKR controle
  • Lage rente
  • Discreet
  • Gunstige voorwaarden
  • Snel geregeld Looptijd
  • Looptijd vanaf 90 dagen

Bel me terug

Zilver verpanden

Heeft u tijdelijk wat extra geld nodig? Het verpanden van zilver is een prima optie als u tijdelijk contant geld nodig heeft. U kunt hierbij denken aan sieraden van zilver, maar ook oude en nieuwe munten van zilver. Geliefde objecten die u kunt verpanden zijn: zilveren kettingen, armbanden van zilver, zilveren ringen of oorbellen.

In uw bijzijn bepaalt de taxateur de waarde van het zilver. Als de waarde van uw te verpanden zilver hoger is dan € 1000,00, zullen wij u een passend voorstel doen. Komt het tot een overeenkomst, dan zullen wij het afgesproken bedrag binnen 24 uur overmaken. U heeft altijd de optie om uw zilver weer op te halen voor het afgesproken bedrag en na de minimale looptijd dat in de overeenkomst is opgenomen. Wij behandelen uw aanvraag discreet en vertrouwelijk.

Online aanvragen

U kunt gemakkelijk een aanvraag indienen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar het aanvraagformulier. Door deze in te vullen krijgt u zo snel mogelijk antwoord op uw verzoek. U krijgt het antwoord via uw mail binnen. Als wij vragen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op. U kunt op het aanvraagformulier ook aangeven wanneer wij u mogen bellen.

Werkwijze zilver verpanden

Voor contante lening laat u uw zilver als onderpand bij ons achter. Het bedrag wat u uitgekeerd krijgt is gebaseerd op de taxatie. Wij verstrekken u een pandbewijs. Hierin staan de gemaakte afspraken die gelden voor de verpanding. Haalt u uw verpande zilver weer op, dan dient u dit pandbewijs mee te nemen.

Vergeet ook niet uw identiteitsbewijs of rijbewijs mee te nemen bij het afsluiten van een verpanding.

Persoonlijk contact

Heeft het meer haast, dan kunt u ons ook bellen voor een afspraak en een persoonlijk gesprek bij een lekker kopje koffie. Wij helpen u graag, discreet en met gunstige voorwaarden.

Betrouwbare partner

Wanneer u kiest voor verpanden van uw auto of voor de Sale & Leaseback optie, dan heeft u te maken met een betrouwbare partner die financieel sterk is. Het verpanden van uw auto is eerlijk, snel en prima geregeld. Bij een goedgekeurde overeenkomst heeft u dezelfde dag nog geld. Contant of via de bank.