Direct geld

Gunstige voorwaarden

Snel geregeld

Bedrijfsauto Verpanden en blijven rijden

Ontvang geld en blijf mobiel

  • Direct geld
  • Geen BKR check
  • Lage kosten
  • Discreet
  • Gunstige sale and lease back
  • Snel geregeld
  • Bedrijfsauto verpanden en blijven rijden

Bel me terug

Bedrijfsauto verpanden en blijven rijden

Soms heeft u voor uw bedrijf geld nodig om mee te werken om meer geld te kunnen maken. Maar wat als u dit niet direct voor handen heeft en bij uw bank krijgt u geen geld? En deze unieke kans doet zich maar 1 keer voor in uw leven. Wij kunnen u helpen als u bedrijfswagens, bedrijfsbussen of bedrijfsauto’s van waarde heeft. Wij begrijpen echter ook heel goed dat u als bedrijf of zzp-er ook niet zonder vervoer kunt om uw bedrijfsactiviteiten te blijven uitvoeren. Daarom bieden wij u ons unieke concept door tijdens de verpanding gebruik te kunnen blijven maken van uw bedrijfsauto. Verpand bij ons en blijf rijden of te wel sale and lease back uw bedrijfsmiddel.

Tijdelijk cash zodat u kunt blijven ondernemen

Voldoende cashflow is belangrijk voor een onderneming. Dat begrijpen wij maar al te goed. U kunt tijdelijk in een lastige situatie zitten en niet voldoende cashflow hebben om de juiste gereedschappen te kunnen aanschaffen voor die ene mooie klus. Op dat moment is zeker een Sale & Lease back een goede optie. U heeft direct contact geld en u kunt blijven rijden in uw bestelbus.

Bedrijfsauto verpanden? Zo werkt het.

Onze taxateur zal uw bedrijfsauto taxeren en de waarde bepalen. Indien het tot een overeenkomst komt, zullen wij een verpanding contract opstellen. U krijgt dan binnen 24 uur van ons het afgesproken bedrag op uw bank gestort. Er is ook een mogelijkheid om dit contant te ontvangen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

Voordelen bedrijfsauto verpanden

Uw Bedrijfsauto verpanden biedt u een aantal voordelen. Uw bedrijfsauto wordt in een veilige stalling gestald en u heeft de mogelijkheid om de bedrijfsauto weer op te halen als het financieel beter gaat. U heeft ook snel geld zonder BKR registratie en geen lange financieringsaanvragen. U kunt bij ons uw bedrijfsauto zorgeloos verpanden.

Bedrijfsauto: Sale & Lease back

Als u voor een langere periode wilt verpanden dan is het een optie om te kiezen voor de Sale & Leaseback mogelijkheden die wij kunnen bieden. De Sale & Leaseback optie is mogelijk voor alle soorten bedrijfsauto’s. Onze kracht is dat geen BKR toetsing doen zodat wij u ten alle tijde kunnen helpen als u een object heeft van waarde. Dit houdt in dat wij direct kunnen helpen en geld kunnen bieden. Deze Sale & Leaseback optie is mogelijk voor alle soorten bedrijfswagens.

Persoonlijk contact

Heeft het meer haast, dan kunt u ons ook bellen voor een afspraak en een persoonlijk gesprek bij een lekker kopje koffie. Wij helpen u graag, discreet en met gunstige voorwaarden.

Betrouwbare partner

Wanneer u kiest voor verpanden  of voor de verpanden en blijven rijden optie, dan heeft u te maken met een betrouwbare partner die financieel sterk is. Het verpanden van uw auto, motor, boot of camper is eerlijk, snel en prima geregeld. Bij een goedgekeurde overeenkomst heeft u dezelfde dag nog geld. Contant of via de bank.